Hogyan működik?

FIGYELEM!

Színposta szolgáltatásunk ingyenes, azonban lakcímenként csak 2 megrendelést áll módunkban postázni. Ez összesen 8 vakolat és 8 lábazat színmintát tartalmaz. Amennyiben további színeket szeretnél megtekinteni, kérjük érdeklődj a hozzád legközelebb eső Partnerünknél a színek elérhetőségéről vagy látogass el Szigetszentmiklóson (Leshegy u. 5.) található bemutatótermünkbe, ahol lehetőséged van az összes árnyalatunkból választani.


RENDELÉS ELŐTTI TUDNIVALÓK

Felhívjuk figyelmed, hogy a képernyődön megjelenő szín jelentősen eltérhet a valódi színtől! Ennek oka, hogy a képernyők színbeállítása eszközönként eltérő, mindenkinél egyéni igény alapján változtatható. De ne aggódj, az általunk postázott minta olyan színű lesz, mint ahogy a házadon mutat majd, hiszen valódi vakolat mintát kapsz kézhez!


Mi az a metaméria és mit kell róla tudnod?

A színek különböző megvilágításban más színérzetet keltenek. Más színűnek tűnik tehát a vakolatmintád is bent a házban, lámpafénynél és másnak látszik kint, a szabadban is.  Ezért, mindenképpen érdemes természetes fényben és több napszakban is megvizsgálnod a kiválasztott színmintákat, mert az épületek “színhatását” nagymértékben befolyásolják a környezeti tényezők, a növényzet (pl. fák, sövény), a házon lévő felületek színei (pl. a tető, a lábazat, a nyílászárók) illetve befolyásoló tényező lehet még a ház tájolása, tömege, tagoltsága, a fényviszonyok, stb.!


Mikor érkezik meg hozzád a megrendelt Színposta?

A megrendelés feldolgozása általában 1-3 napon belül megtörténik, majd a Posta további néhány napon belül kézbesíti az általad megadott címre (tehát összesen 5-7 nappal számolhatsz).

Előfordul, hogy az általad megrendelt árnyalat éppen nincs raktáron, ez esetben pár nappal hosszabbodik a postázási folyamat, azonban népszerű színeinkből folyamatosan töltjük készleteinket.


Miért nem érkezik meg a megrendelt színminta?

Az elmúlt évek tapasztalata alapján, ennek több oka lehet:

Kérjük, ellenőrizd adataidat, ugyanis nem megfelelő címkitöltés vagy elírás esetén, nem áll módunkban postázni a kért mintákat!

Amennyiben a megrendelő hibájából adódóan „Cím nem azonosítható” vagy „Nem kereste” jelöléssel a Posta visszakézbesíti cégünkhöz a kiküldött mintát, azt nem tudjuk újra küldeni, de személyesen átvehető központunkban, kérjük, erről telefonon egyeztess előre velünk!

Felhívjuk figyelmed, hogy a mintákat nem futár viszi, normál postai kézbesítéssel kerül a postaládádba!!

Ezért nem kell a munkahelyi címre kérned! Ha mégis oda szeretnéd, hogy postázzuk, akkor a cégnevet is feltétlen tüntesd fel, mert ennek hiányában sokszor jön vissza „Cím nem azonosítható” felirattal a boríték.

Minden esetben e-mailes visszaigazolást kell kapnod a megrendelt színekről, amennyiben ez nem érkezik meg, a megrendelés nem lett leadva! Így ezt mindenképp ellenőrizd. Ha nem kaptál ilyen visszaigazoló e-mailt (a regisztrációban megadott e-mail címre) kérjük, add le újra a rendelésed!


Milyen mintát küldünk?

A Revco Színposta szolgáltatása a színválasztásban kíván segítséget nyújtani! Bár többféle szemcseméretű és struktúrájú vakolatot találsz kínálatunkban, Színposta szolgáltatásunk keretében a minták kizárólag 1,5 mm-es kapart hatású vakolatból készülnek, mivel ez a leginkább kedvelt struktúra. Azonban, ha Te, a házadra pl. 2 mm-es dörzsölt vakolatot szeretnél, akkor a felületi megjelenése értelemszerűen más lesz, de a szín nem fog változni! Tehát, akkor is rendelj bátran színmintát!


Egy kis meglepetés

Ha böngészted az oldalunkat, vagy jártál partner kereskedéseinkben, biztosan találkoztál már csillogó vakolatainkkal. Ezekből többféle verzió is létezik, kedvcsinálóként néhány plusz mintát helyezünk el a borítékban. Felhasználásukról kérjük, érdeklődj Partnereinknél!


Hogyan tovább?

Ha kiválasztottad a kézhez kapott mintákból a Neked tetszőt, nem kell mást tenned, mint a kísérő levélben feltüntetett területi képviselő kollégánkat felhívnod. Ő segít,  ha kérdésed van, illetve abban is, hogy a terméket melyik, a hozzád legközelebb eső REVCO partnernél tudod megrendelni.

Most, hogy már mindent tudsz a Színpostáról, reméljük, segítségedre lehetünk a megfelelő szín kiválasztásában és örömünkre szolgál, ha a házadon REVCO vakolat lesz!

Amennyiben Te is elégedett vagy az eredménnyel, kérjük mindenképpen küldj az elkészült házról fotókat az info@revco.hu e-mail címre!