Hasznos tudnivalók

 • Színek kiválasztása
  Felhívjuk figyelmed, hogy a monitoron megjelenő szín jelentősen eltérhet a valódi színtől, ugyanakkor a kiküldött minta, megegyezik az eredeti anyaggal, hiszen abból készül!
 • Átfutási idő
  A megrendelés feldolgozása után a minták 5-7 napon belül megérkeznek az általad megadott címre (a kért mintákat postázzuk - nem futárszolgálattal küldjük - kérjük, ellenőrizd az általad begépelt címet!). Amennyiben nincs raktáron a kiválasztott szín valamelyike, úgy azt előbb le kell gyártanunk, (meg kell száradnia) és csak ezután postázható. Ekkor több nappal kell számolni, azonban népszerű színeinkből folyamatosan töltjük készleteinket.
 • Kapart vagy dörzsölt?
  A minta vakolatok esetén minden esetben 1,5 mm-es kapart hatású vakolattal készül (ez a leginkább kedvelt struktúra). Ha a véglegesen megrendelt termék eltérő lesz, mondjuk 2 mm-es dörzsölt, akkor a szín már nem fog változni, de a struktúra természetesen igen.
 • Hogyan tovább?
  Örömünkre szolgál ha a házon REVCO vakolat lesz, ehhez nem kell mást tenned, mint a terméket megrendelni az hozzád legközelebbi REVCO PARTNER-nél.

Adatkezelési tájékoztató